Voor instellingen

Laat uw instelling ontruimen door Oprommer!

Door de extra ruimte welke door ons wordt gecreëerd zorgen we er voor dat u, uw producten/materialen welke meer ruimte behoeven beter kunt ordenen/inrichten. Door de realisatie van meer ruimte zorgen we voor een beter rendement/optimalisatie in uw instelling. Wij kunnen u ook helpen bij een woningontruiming.

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Beëindiging Instelling
  • Instelling ontruiming
  • Kantoor ontruiming
  • Pand ontruiming
  • Opkopen Inboedel
  • Archiefopruiming

Instelling Ontruiming door Oprommer!

Geen karwei is te gek voor ons Door de extra ruimte welke door ons wordt gecreëerd zorgen we er voor dat u, uw producten/materialen welke meer ruimte behoeven beter kunt ordenen/inrichten. Door de realisatie van meer ruimte zorgen we voor een beter rendement/optimalisatie in uw instelling.

Oprommer kan uw bedrijf zo aanpassen/inrichten dat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Of het nu om een kleine of een grote ruimte gaat, wij zorgen voor het gewenste resultaat. Altijd een tevreden klant Oprommer staat voor een professionele service in het opruimen en bezemschoon opleveren van uw instelling.

In goed overleg met u wordt er een gedegen plan opgesteld hoe u de oplevering wilt. Dit kan verzorgd worden van een bezemschone oplevering, tot een complete schoonmaak. Tevens is het mogelijk om uw instelling/ pand op te leveren conform uw eisen en wensen of dat van een eventuele huurder / verhuurder.  Multifunctionele opruimers met meerdere expertises

Daarnaast kunnen wij voor u ook alle nevenactiviteiten die niet tot onze kernactiviteiten behoren voor u verzorgen zoals; schilderwerk, schoonmaak werkzaamheden, archiefvernietiging en meer.  

Wilt u meer weten over onze Instelling ontruiming service? Neem dan vrijblijvend contact op met Oprommer! Of bel direct voor een advies van een van onze specialisten op: 06 831 76 664  

Met vriendelijke groet,
Philippus Dijkstra Oprommer