Vacature Ontruimer bij de Oprommer

De Oprommer zoekt op korte termijn een ontruimer / verhuizer uit Friesland of de directe omgeving.  Als ontruimer / verhuizer ben je samen met ons team verantwoordelijk voor het voorspoedig en veilig verloop van zowel ontruimingen als verhuizingen. Je bestuurt grote bestelautos en in ons kleine team draag je bij aan het zorgvuldig afvoeren van de boedels en (afval)materialen. Na verloop van tijd bedien ga je zelfstandig op pad, bedien je onze verhuislift en zul je met een aanhanger achter de wagen gaan rijden.

Wat vragen wij?

Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken, bent flexibel inzetbaar en kunt een goede relatie met onze klanten onderhouden. Je bent in bezit van rijbewijs B, ervaring met besturen van bestelauto’s is een pré. Je bent graag op tijd en schuwt er niet voor om je handen uit de mouwen te steken om de klus op tijd af te krijgen. Oók als de werkdag langer duurt dan de beoogde 8 uur. Daarnaast ben je in goede fysieke conditie om ook het zwaardere werk aan te kunnen.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een jong, klein en gezellig team. Je leert en ziet een heleboel in ons groeiende bedrijf. Daarnaast bieden we je goede verdiensten!

E-mail je motivatie en gegevens naar info@oprommer.nl en wij nemen contact op!