Voor bedrijven

Uw bedrijf weer opgeruimd en netjes!

Hoe kunt u uw ruimtes optimaliseren in uw bedrijf? Oprommer is meer dan alleen maar een opruimer. We creëren een omgeving waarin al het overtollige/overbodige materiaal wordt verwijderd en op de juiste en verantwoorde wijze wordt afgevoerd. Wij helpen u graag bij een bedrijfsontruiming of woningontruiming.

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Bedrijfsbeëindiging
  • Instelling ontruiming
  • Pand ontruiming
  • Kantoor ontruiming
  • Archief opruiming

Bedrijfsontruiming door Oprommer!

Bedrijfsopruiming voor alle ondernemingen Gaat uw onderneming verhuizen naar een ander pand? Of denkt u aan herinrichting? Ook kan uw onderneming ermee stoppen of failliet zijn verklaard. Wat uw reden ook is, u heeft hulp nodig met het ontruimen en opruimen van uw bedrijfsruimte. Oprommer is de opruimer voor bedrijfspanden en kantoren en ruimt snel en vakkundig op.

Verhuizing of verbouwing

Wist u dat uw werkomgeving een belangrijke factor is wanneer we het over prestaties hebben? Een prettige werkomgeving is licht, ruimtelijk en overzichtelijk. Uw te kleine pand kan aangepast worden zodat er meer werkruimte ontstaat. Of u verhuist naar een groter pand. Omdat een onderneming ook moet kunnen groeien. Ook kunt u juist kiezen voor een ander pand omdat dit kostenverlagend is. Ook dit betekent groei voor het bedrijf. Uw bedrijfspand-of kantoor moet opgeruimd worden. Oprommer regelt dit snel voor u. Zodat u geen langere periode met twee panden zit. Want onnodige kosten moeten vermeden worden. Oprommer kan uw oude pand bezemschoon opleveren, zodat de nieuwe huurder/ koper er direct in kan. Ook kan Oprommer een kleine ruimte overzichtelijker en ruimtelijker maken. Wij beschikken over de juiste kennis waardoor wij in staat zijn om alle overtollige materialen veilig af te voeren. U hoeft hier zelf geen zorg voor te dragen.

Ook instellingen kunnen bij ons terecht. Naast opruiming en ontruiming kunnen wij meer ruimte voor bedrijven creëren en indien nodig archiefvernietiging toepassen inclusief vernietigingsverklaring. Ook een complete schoonmaak behoort tot de mogelijkheden.   Bedrijfsbeëindiging of ontruiming van het pand. Gaat uw onderneming ermee stoppen, vrijwillig of noodgedwongen? Het is dan belangrijk dat het pand geheel leeg wordt achtergelaten. Dit betekent vaak ook: in de originele staat. Dit geldt zeker voor huurpanden. Oprommer helpt u met het leeghalen en afbreken van alles wat nodig is. Naar wens opgeruimd, aangepast of ontruimd, ook voor herinrichting

Oprommer is er niet alleen voor de ontruiming of opruiming van uw bedrijfspand, magazijn, kantoor, atelier, school of zorgcentrum. Ook voor een grote schoonmaak kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij nevenactiviteiten die u helpen met de herinrichting. Denkt u hierbij aan schilderwerk, archiefvernietiging en meer. Van klein bedrijf tot groot bedrijvencomplex, voor opruimingen en ontruimingen bent u bij Oprommer op een vertrouwd adres.   Wilt u meer weten over onze bedrijfsontruiming service? Neem dan vrijblijvend contact op met Oprommer! Of bel direct voor een advies van een van onze specialisten op: 06 831 76 664  

Met vriendelijke groet,
Philippus Dijkstra Oprommer