Oprommer woningontruiming en bedrijfsontruiming

Oprommer staat voor een professionele service in het opruimen en bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand, instelling of woning met respect voor het milieu. In goed overleg met u wordt er een gedegen plan opgesteld hoe u de oplevering wilt, dit kan verzorgt worden van een bezemschone oplevering, tot een complete schoonmaak. Tevens is het mogelijk om uw gebouw / woning op te leveren conform uw eisen of dat van een eventuele verhuurder. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk, schoonmaak werkzaamheden en meer!

Kortom wij helpen u graag met het volledig verzorgen van uw woningontruiming of het leeghalen en opleveren van uw instelling of bedrijfspand. Wij helpen u graag bij een woningontruiming of bedrijfsontruiming.

WAAROM ZOU JE VOOR OPROMMER KIEZEN?

Wanneer u onze professionals inschakelt voor het ontruimen van de woning of het leeghalen van een kantoor, dan weet u zeker dat u geholpen wordt door erkend vakmannen met een ruime ervaring binnen het vakgebied. Een professional uit ons netwerk zal bovendien eerst bij u langskomen om afspraken te maken over de ontruiming, voordat men met de woningontruiming zal beginnen. Zo kunt u uw wensen duidelijk aangeven, en voorkomen wij problemen achteraf. Wij garanderen een transparante werkwijze tegen aantrekkelijke prijzen. Oprommer levert altijd alle projecten verhuur en verkoopklaar.

Enkele feiten

Woningontruiming – Boedelontruiming – Spoedontruiming – Seniorenverhuizing.

Woningontruimingen

Senioren verhuizingen

Spoedontruimingen

Bedrijfsontruimingen