Voor particulieren

Laat uw woningontruiming verzorgen door Oprommer!

Wij leveren uw woning op conform uw wensen. Bezemschoon, grondige schoonmaak, reparatiewerkzaamheden Schilderwerkzaamheden. Tuinonderhoud. Ook bestaat er de mogelijkheid dat wij de inboedel opkopen tegen een mooie vergoeding welke wij kunnen verrekenen in de prijs!

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Woningontruiming
  • Woning opruimen
  • Verkoop klaar maken van uw woning
  • Zolder – schuur opruiming
  • Senioren verhuizingen
  • Archiefvernietiging
  • Inkopen inboedel

Woningontruiming door Oprommer!

Huis ontruiming met zorg en aandacht staat u als particulier of zorginstantie voor de taak een huis te ontruimen of leeg te halen na een verhuizing, en wilt u deze zorg liever uit handen geven?
Dan staat opruim specialist Oprommer voor u klaar. Onze ontruim experts zorgen ervoor dat de woning vlot en met uiterste zorg en aandacht helemaal volgens uw wensen wordt leeggehaald. En wij kunnen alles voor u doen; tot het bezemschoon en verhuur-verkoopklaar opleveren van de woning. Wij kunnen u compleet ontzorgen.  

Van woningontruiming tot seniorenverhuizing. Allerlei omstandigheden kunnen ertoe leiden dat een huis ontruimd moet worden. En vaak komt dat onverwacht. Het kan zijn dat het moet gebeuren na een overlijden, omdat een familielid gaat verhuizen naar een seniorenwoning of een woning voor de verkoop klaar gemaakt moet worden. In dat proces doen wij alles; we ontruimen de woning, we kunnen meubels en inventaris verhuizen naar een nieuwe woning, en we kunnen het huis voor schoonmaken en netjes in orde brengen voor verhuur of verkoop. En we doen alles in overleg; zo heeft u geen stress en we nemen alle zorg uit handen.  

Onze aanpak van woningontruiming voor het ontruimen van een woning komen vooraf eerst langs. Samen met u maken we een inventarisatie van de inboedel en zetten alle werkzaamheden op een rij. Ook nemen wij persoonlijk met u door wanneer en in welke staat het huis moet worden opgeleverd. Zo kunnen we, als dat vereist wordt door een woningverhuurder, ook de vloerbedekking weghalen, wanden witten en tuinwerkzaamheden.

Professionele en betrouwbare ontruiming service Oprommer gaat met uiterste zorg en respect om met alle inboedels. Niet alleen zorgen we ervoor dat alles netjes wordt ingepakt zodat er niets beschadigt, we beoordelen ook voortdurend wat er door onze handen gaat. Zo kan het zijn dat we tijdens het huis opruimen nog waardevolle of persoonlijke spullen aantreffen die dierbaar kunnen zijn. Dan zorgen we er uiteraard voor dat deze weer naar de familie kunnen worden gebracht.

Wilt u meer weten over onze woningontruiming service? Neem dan vrijblijvend contact op met Oprommer! Of bel direct voor een advies van een van onze specialisten op: 06 831 76 664  

Met vriendelijke groet,
Philippus Dijkstra Oprommer