Woningontruiming

Woningontruiming op de planning? De Oprommer is dé specialist op het gebied van het opruimen van woningen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het ontruimen van een bedrijf of instelling. Wij staan voor een professionele service in het opruimen en het vervolgens bezemschoon opleveren van uw woning. Is er iemand in uw naaste omgeving overleden? Wij kunnen deze woning conform de verhuurder voor u opleveren. Voor een woningontruiming bent u aan het juiste adres bij De Oprommer.

Woningontruiming

Ontruimen woning? Oprommer!

Naast een complete woningontruiming kunt u bij ons ook terecht voor het ontruimen van uw bedrijf of instelling. Allereerst komen wij bij u langs om samen een gedegen plan op te stellen. We stemmen met u af of u behoefte heeft aan een bezemschone oplevering of een complete schoonmaak. Daarnaast is het ook mogelijk de woning of instelling achter te laten conform de eisen van de verhuurder. Naast een woningontruiming kunt u bij ons ook terecht voor timmer- en schilderwerk, schoonmaak werkzaamheden en meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact op via: 0518 491495.

Woning ontruimen

Ons werkgebied voor een woningontruiming is groot. Wij zijn beschikbaar voor de provincies Friesland, Drenthe, Groningen, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Bent u woonachtig in een van deze provincies en op zoek naar een bedrijfsopruiming? Dan zijn wij u ook graag van dienst. Eventueel kunnen wij ook meubelen voor u demonteren en lampen en schilderijen ophangen. Wij komen graag bij u langs om de woningontruiming te inventariseren en samen tot goede afspraken te komen. Bekijk ook ons complete aanbod aan diensten.

Woningontruiming

Een woningontruiming is zo geregeld bij De Oprommer. U kunt ook bij ons terecht op meerdere vestigingen. Wij werken zowel vanuit Oude Bildtzijl in Friesland als vanuit Wageningen in Gelderland. Maak gerust een afspraak en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen via: 06 831 76 664 of 06 523 91 171. Wij helpen u graag verder bij uw woningontruiming.