Woningontruiming Leeuwarden

Een woningontruiming in Leeuwarden is de taak van Oprommer. Oprommer ruimt al uw spullen zorgvuldig op en zorgt ervoor dat uw huis of pand netjes wordt achtergelaten. Oprommer is de expert op het gebied van opruimen. Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Ouwe Syl en wij komen graag voor een woningontruiming naar Leeuwarden.

Woningontruiming Friesland

Woningontruiming locaties

Wij van Oprommer, verhuizen iedereen die daar hulp bij nodig heeft. In de provincies Friesland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Flevoland en Gelderland zijn wij voornamelijk aan het verhuizen of opruimen.

Oprommer ruimt op voor woningen, bedrijven en instellingen. Hierbij verrichten we taken als een bedrijfs- en kantoorontruiming. We ontruimen het hele pand en laten het daarna netjes achter. Ook kunnen wij dit doen voor uw magazijn of archief. Bij een archief kunnen wij ook zorgen dat alles wordt vernietigd. Hierdoor komen geen belangrijke papier op straat, maar worden deze veilig vernietigd. Neem snel contact met ons op en wij komen graag met een aantal specialisten bij u langs.

Woningontruiming nodig in Leeuwarden? Bekijk onze werkwijze

U woont in Leeuwarden en wilt graag verhuizen met alle inboedel? Dan moet uw woning ontruimd worden en op de nieuwe locatie moeten de spullen weer neergezet worden. Bij Oprommer hebben we vele goede specialisten in dienst die altijd zorgvuldig te werk gaan. Naast het verhuizen van de inboedel, bieden we een professionele service in het opruimen en opleveren van het huis of pand. Ook zorgen wij voor het verhuizen van witgoed apparatuur en het ophangen van lampen en/of schilderijen.

Bedrijven ontruimen in Leeuwarden

In Leeuwarden zijn wij voor vele bedrijven het pand professioneel aan het ontruimen. Daarbij kunnen we ook werkzaamheden verrichten als bedrijfsontruiming, magazijnopruiming of zelfs archiefvernietiging. Oprommer kan zorgen voor het totaalplaatje en is daar ook nog eens erg goed in. Onze klanten geven ons gemiddeld een score van 5 uit 5, dit geeft ons een goed gevoel over onze werkzaamheden.

Meer informatie over Oprommer

Wilt u al een afspraak maken om uw woning te laten ontruimen in Leeuwarden? Of wil u eerst nog meer informatie? Dan kunt u bellen met 0518 491495.