Woningontruiming Heerenveen

Woningontruiming in Heerenveen? De Oprommer is dé expert op het gebied van het opruimen in en rondom woningen, bedrijven en instellingen. Staat u als particulier voor de taak om een huis te ontruimen of leeg te halen voor een verhuizing? Maar beschikt u niet over voldoende tijd om dit zelf te doen? De Oprommer staat voor u klaar! Met uiterste zorg ontruimen wij uw woning, volgens uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inpakken van de inventaris in verhuizen en het bezenschoom opleveren van uw woning. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U bereikt ons via telefoonnummer: 0518 491 495

Woningontruiming Heerenveen

Onze aanpak bij een woningontruiming in Heerenveen

Wilt u uw woning in Heerenveen laten ontruimen? Nadat u contact met ons opgenomen hebt, maken we een afspraak om eerst bij u langs te komen. Samen met u maken we vervolgens een inventarisatie van de inboedel en bespreken we wat er precies moet gebeuren. Moeten de wanden bijvoorbeeld gewit worden om aan de eis van een verhuurder voldoen? Ook bespreken we wat er moet gebeuren met de inventarisatie. Dient deze bijvoorbeeld ingepakt te worden in verhuisdozen? Ook is het mogelijk uw inboedel te laten opkopen door De Oprommer.

Ook voor bedrijfsontruimingen in Heerenveen

Behalve voor een (particuliere) woningontruiming, kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfsontruimingen. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom een bedrijf of instelling ontruimd dient te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verhuizing van een bedrijf of een faillissement. Dus wilt u uw magazijn, kantoor of atelier laten ontruimen? Bel De Oprommer!

Wij kunnen het bedrijfspand bezemschoon opleveren. Ook is het mogelijk om een ruimte opnieuw in te richten. Denk hierbij aan schilderwerk, stofferen of timmerwerken.

Contact met De Oprommer

Uw woning of bedrijfspand laten ontruimen in Heerenveen? Neem contact op met ons! U bereikt ons telefonisch via 0518 491 495 of 06 831 76 664.

Bekijk ook: Woningontruiming Haarlem.