Woningontruiming Friesland

Woningontruiming in Friesland? Wij van Oprommer regelen dat voor u. Oprommer is al jarenlang de opruimingsdienst van Friesland en vele andere provincies. Wij staan voor een professionele service in het opruimen en opleveren van woning, instelling of bedrijfspand. Onze specialisten zorgen dat de inboedel zorgvuldig uit het gebouw wordt gehaald en wordt overgezet naar de nieuwe locatie. Door de jarenlange ervaring bij vele soorten bedrijven, woningen en grote instellingen weten wij precies wat voor plan we moeten opstellen en hoe wij moeten werken om u tevreden te stellen en tot het beste resultaat te komen.
Woningontruiming Friesland

Verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u dat wij uw huis gaan ontruimen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen uw huis ontruimen en de inboedel op de nieuwe locatie plaatsen. Zelfs het plaatsen van witgoed en/of ophangen van lampen en schilderijen doen onze specialisten voor u. U kunt dus alles met een gerust hart overlaten aan ons. Heeft u nog waardevolle spullen in uw huis staan en wilt u deze spullen niet overlaten aan familie? Wij kunnen de inboedel naar een veiling brengen. Ook als u gaat verhuizen en u uw woning wilt ontruimen bent u bij ons aan het juiste adres.

Oplevering met overige werkzaamheden

Woningontruiming in Friesland zorgt ook voor overige werkzaamheden. Is uw huis beschadigd en moet er een nieuwe vloer in, dit doen wij voor u. Ook als er een muur opnieuw wit geverfd moet worden, zijn wij er ook. Kortom, voor al het timmerwerk, schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden, stoffeerwerk en vele andere werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht.

Onze aanpak voor een woningontruiming in Friesland

U wilt een woning door ons laten ontruimen? Dan komen wij eerst altijd even langs. Wij gaan de inboedel inventariseren en zetten ook alle werkzaamheden op een rij. We willen ook graag weten in welke staat het huis moet worden opgeleverd. Dit omdat het dan allemaal duidelijk is wat er moet gebeuren qua werkzaamheden. Het is voor ons belangrijk om te weten welke mensen we moeten inplannen voor het schilder- en timmerwerk. Nadat alles duidelijk op papier staan kunnen wij beginnen aan de woningontruiming of bedrijfsontruiming in Friesland.

Ons werkgebied

Wij van de Oprommer werken bijna door heel Nederland. Voornamelijk in de provincies: Friesland, Groningen, Noord Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Voor meer info kunt u contact opnemen met 0518-491495