Woningontruiming Drachten

Voor een woningontruiming in de omgeving Drachten bent u bij Oprommer aan het juiste adres. Wij faciliteren op een professionele wijze een schone oplevering van uw pand. Van woningontruiming tot seniorenverhuizing, alles is bij ons mogelijk. Onze professionele werkwijze kenmerkt zich door vooraf een heldere inventarisatie te maken. Aan de hand daarvan worden al uw spullen met zorg ingepakt zodat niets beschadigd raakt. Wilt u direct vrijblijvend meer informatie opvragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0518-491495.

Woningontruiming Drachten

Onze diensten

Wij bieden een breed en divers scala aan diensten aan. Dit doen wij zowel voor bedrijven, woningen en instellingen. Wij werken met respect voor het milieu en voor uw spullen. In goed overleg worden uw wensen over de aanpak goed vastgelegd. Van bezemschone oplevering tot een oplevering conform de eisen van de verhuurder, alle soorten woningontruimingen nabij Drachten zijn mogelijk. Voor woningen bieden we onder andere de volgende soorten ontruiming aan:

  • Woningontruiming
  • Senioren verhuizingen
  • Woonzorgcentrum
  • Zolderopruiming
  • Schuuropruiming
  • Archiefvernietiging

Daarnaast bieden we qua woningontruiming ook diverse opties aan voor bedrijven en instellingen. Wilt u direct meer weten? Kijk dan naar de diverse opties. Woont u in de omgeving Drachten? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Aanpak woningontruiming Drachten

Voordat de woningontruiming plaatsvindt komen we graag eerst even bij u langs. Dit is een goed moment om de inboedel te inventariseren. Daarnaast kunnen we de te verrichten werkzaamheden goed in kaart brengen. U kunt zich voorstellen dat we moeten weten welke specialisten we voor de klus moeten inplannen. Denk hierbij aan eventuele timmer- en schilderwerken. Nadat alles duidelijk is kunnen we bij u langskomen voor de ontruiming. Bijvoorbeeld bij u in Drachten.

Woningontruiming in Drachten gezocht?

Voor een woningontruiming in Drachten kiest u voor de Oprommer. Wij zijn gevestigd in Oude Bildtzijl, nabij Leeuwarden. Ons werkgebied reikt tot en met de provincie Utrecht. Voor telefonisch contact kunt u bellen met: 0518-491495. U kunt uiteraard ook mailen via het contactformulier.

Bekijk ook: Woningontruiming Amsterdam.