Woningontruiming particulieren

Laat uw woningontruiming verzorgen door De Oprommer!

Wij leveren uw woning op conform uw wensen. Bezemschoon, grondige schoonmaak, reparatiewerkzaamheden Schilderwerkzaamheden. Tuinonderhoud. Ook bestaat er de mogelijkheid dat wij de inboedel opkopen tegen een mooie vergoeding welke wij kunnen verrekenen in de prijs!

 

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Woningontruiming
  • Woning opruimen
  • Verkoop klaar maken van uw woning
  • Zolder – schuur opruiming
  • Senioren verhuizingen
  • Archiefvernietiging
  • Inkopen inboedel
  • logo-bedrijf-referentie-4
  • logo-bedrijf-referentie-3
  • logo-bedrijf-referentie-2

Woningontruiming door De Oprommer!

  Huis ontruiming met zorg en aandacht Staat u als particulier of zorginstantie voor de taak een huis te ontruimen of leeg te halen voor een verhuizing, en wilt u deze zorg liever uit handen geven? Dan staat opruim specialist  De Oprommer voor u klaar. Onze ontruim experts zorgen ervoor dat de woning vlot en met uiterste zorg en aandacht helemaal volgens uw wensen wordt leeggehaald. En wij kunnen alles voor u doen; van het zorgvuldig inpakken van de inventaris in verhuisdozen tot het bezemschoon en afgewerkt opleveren van de woning, conform de wensen van een verhuurder. Zo heeft u de tijd om zich te concentreren op de belangrijke zaken, wij doen de rest.   Van woningontruiming tot seniorenverhuizing Allerlei omstandigheden kunnen ertoe leiden dat een huis ontruimd moet worden. En vaak komt dat onverwacht. Het kan zijn dat het moet gebeuren na een overlijden, omdat een familielid gaat verhuizen naar een seniorenwoning of een woning voor de verkoop klaar gemaakt moet worden. In dat proces doen wij alles; we ontruimen de woning, we kunnen meubels en inventaris verhuizen naar een nieuwe woning, en we kunnen het huis voor schoonmaken en netjes in orde brengen voor verhuur of verkoop. En we doen alles in overleg; zo heeft u geen stress en we nemen alle zorg uit handen.   Onze aanpak van woningontruiming Voor het ontruimen van een woning komen vooraf eerst langs. Samen met u maken we een inventarisatie van de inboedel en zetten alle werkzaamheden op een rij. Ook nemen we door wanneer en in welke staat het huis moet worden opgeleverd. Zo kunnen we, als dat vereist wordt door een woningverhuurder, ook de vloerbedekking weghalen, de wanden witten en timmerwerk verrichten. Vervolgens bespreken we welke meubels en waardevolle spullen voor de familie achterblijven, welk huisraad en meubilair Oprommer weghaalt en wat daarmee gaat gebeuren. Zo kan de inventaris eventueel worden opgekocht en ontvangt u een bedrag, maar als u besluit ze aan een goed doel te schenken, dan kunnen wij daar ook voor zorgen.   Professionele en betrouwbare ontruiming service De Oprommer gaat met uiterste zorg en respect om met alle inboedels. Niet alleen zorgen we ervoor dat alles netjes wordt ingepakt zodat er niets beschadigt, we beoordelen ook voortdurend wat er door onze handen gaat. Zo kan het zijn dat we tijdens het huis opruimen nog waardevolle of persoonlijke spullen aantreffen die dierbaar kunnen zijn. Dan zorgen we er uiteraard voor dat deze weer naar de familie worden gebracht. Ook is het mogelijk dat we bijzondere meubels, schilderijen of curiosa ontdekken. Deze kunnen we ook, in overleg met de familie, naar bijvoorbeeld een veiling brengen.   Wilt u meer weten over onze woningontruiming service? Neem dan vrijblijvend contact op met De Oprommer! Of bel direct voor een advies van een van onze specialisten op: 06 831 76 664   Met vriendelijke groet, Philippus Dijkstra De Oprommer

Over ons

De Oprommer is de expert op het gebied van het opruimen in en rondom bedrijven, instellingen en particulieren, van een klein bedrijf tot een multinational en van een particuliere woning tot zorgcentra.
sterren
Tevreden klanten Wij hebben veel tevreden klanten. Lees ervaringen op onze referentie pagina. 5/5Lees hier ervaringen