Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming gezocht? De Oprommer kan u hierin verder helpen. Wij zijn dé specialist op het gebied van het opruimen van bedrijven en instellingen. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door professionele service en het bezemschoon opleveren van uw bedrijfsinstelling. Naast het opruimen van bedrijven kunnen wij u ook helpen met een woningontruiming. Bedrijfsontruiming gezocht? Neem dan vrijblijvend contact op met De Oprommer via: 06 831 76 664.

Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming via De Oprommer

Hoe gaat een bedrijfsontruiming precies in zijn werk? Als u contact met ons opneemt plannen wij een bezichtiging in van het bedrijf. Samen stellen we dan een gedegen plan op om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wilt u dat het bedrijfspand ook compleet wordt schoongemaakt? Wij kunnen het pand zowel bezemschoon opleveren als voor u schoonmaken. Heeft u te maken met bepaalde eisen conform de huurder? Dit is geen probleem, samen kunnen we hier naar kijken. Voor een bedrijfsontruiming kiest u De Oprommer!

Bedrijfsontruiming door heel Nederland

Wij bieden onze bedrijfsontruiming aan in een groot deel van Nederland. Van Friesland tot Utrecht kunnen wij u helpen. Om precies te zijn in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Naast onze reguliere werkzaamheden kunnen wij u ook helpen met timmer- en schilderwerk, schoonmaak en het demonteren of installeren van meubelen of schilderijen. Wij komen graag bij u langs om goede afspraken te maken over de bedrijfsontruiming.

Contactinformatie

Een bedrijfsontruiming is zo geregeld via De Oprommer. Wij beschikken over een vestiging in Friesland en Wageningen. Plan gerust een afspraak in en wij bespreken samen de mogelijkheden. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 06 831 76 664 of 06 523 91 171. Wij helpen u graag verder bij uw bedrijfsontruiming.