Huis ontruimen

Huis ontruimen? De Oprommer kan u hierbij helpen. Wij zijn dé expert op het gebied van opruimen rondom woningen, instellingen en bedrijven. De Oprommer biedt professionele service bij het opruimen en het bezemschoon opleveren van huizen en woningen. Een huis ontruimen kan een behoorlijke klus zijn waar u weinig tijd voor heeft. Het kan ook voorkomen dat er een familielid overlijdt en u hulp zoekt bij het ontruimen van de woning. Wij kunnen een woning opleveren conform de eisen van de verhuurder. Bel ons gerust vrijblijvend voor meer informatie: 06 831 76 664.

Huis ontruimen

Huis leeghalen of leegmaken

Onderzoekt u de mogelijkheden voor een huis leeghalen? Dit behoort tot de mogelijkheden bij De Oprommer. Als u contact met ons opneemt plannen we eerst een bezichtiging in en nemen we de mogelijkheden door. Uw huis ontruimen kan conform uw eisen of conform de eisen van de verhuurder. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw huis bezemschoon wordt opgeleverd. Een complete schoonmaak behoord ook tot de mogelijkheden. Huis ontruimen? Kies voor De Oprommer!

Huis ontruimen door De Oprommer

De Oprommer beschikt over twee vestigingen, zowel in Leeuwarden als in Wageningen. Zodoende kunnen wij uw huis ontruimen van Leeuwarden tot Utrecht. Wij zijn werkzaam in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Groningen, Flevoland, Noord-Holland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Zoekt u ook hulp bij het monteren en demonteren van meubelen? Hier kunnen wij u bij helpen. Het ophangen van lampen en schilderijen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden u dus meer dan een huis ontruimen!

Contactinformatie

Een huis ontruimen kan gemakkelijk en snel gerealiseerd worden bij De Oprommer. U bent van harte welkom in onze vestigingen in Oude Bildtzijl in Friesland en in Wageningen in Gelderland. Maak gerust een afspraak en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen via: 06 831 76 664 of 06 523 91 171. Wij helpen u graag verder bij het leeghalen van uw huis of een woningontruiming.